Birçok farklı alanda ihtiyacınız olduğunda hangi firmaların olduğunu, seçeneklerinizi, firmaların özelliklerini, kalitelerini, firmaları görmüş kişilerin yorumlarını merak edersiniz. Tüm bu sorunların çözümü için rehber olması amacıyla Sinop Firma Rehberi  site kurulmuştur. Öncelikli Amacımız Sinop ve ilçelerinde bulunan firmaların isim, adres ve telefon bilgilerine rehber site aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Sinop Firma Rehberi Resmi İnternet sitesi Sinop ve ilçelerinde yapılan Sinop Firmalarını tek çatı altında toplamayı hedef edinen bir platformdur.

Sinop'ta Resmi olarak faaliyet gösteren Markadizayn (WEB TASARIM, TOPLU SMS, E-TİCARET www.markadizayn.net) projesi olan Sinop Firma Rehberi sayesinde kullanıcılar Sinop'ta faaliyet gösterin firmaların iletişim bilgilerini, Emlak İlanlarını, İş İlanlarını, Araç İlanlarını, Satmayı Amaçladıkları Ürün İlanlarını bulabilecekler.

Sinop Firma Rehberinde 3 paket olarak sunulan bu platform için firmanıza uygun olan paketi seçebilirsiniz

Firmaların Hangi Özellikleri Sitede Bulunmaktadır?

İhtiyacınız için firma araştırması yaparken rehber site sayesinde tüm seçenekler önünüzde olur. Firmalarla ilgili birçok bilgi de aynı zamanda site içerisinde mevcuttur. Bulunduğunuz şehre uygun ya da başka bir şehirde hizmet almak istediğinizde bunlara uygun şehirlerde bulunan firmaları tercih edebilirsiniz. Firmaların bulunduğu şehir ve yer bilgileri de site içeriğinde mevcuttur. Bunlardan ilki ve en önemlisi adres ve iletişim bilgileridir. Her firmanın adı ve telefon numarası sayesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tek tek firmaların iletişim bilgilerini aramak zorunda kalmazsınız. Firmalarla ilgili çeşitli fotoğraflar ile ilk izlenimleri edinebilirsiniz. Firmanın sahip olduğu özelliklerle ilgili bilgiler de sitede bulunmaktadır. Firma ile ilgili çeşitli tanıtımlar ve afişler ile de firma hakkında yeterli bilgiye ulaşabilmeniz mümkündür.

Firmalarla İlgili Yapılan Yorumlar Sizi Kaliteye Yönlendirecek

Rehber site sayesinde birçok firmanın çeşitli bilgilerine ulaşabilirken firma seçiminizi etkileyecek en önemli unsurlardan biri de bu firmalarla ilgili yorumlara sahip müşterilerdir. İyi ve kötü yorumlar, firmaların avantaj ve dezavantajlarının yazıldığı bu yorumlar size en iyi, kaliteli ve durumunuza en uygun firma seçiminizi yapmanızda etkili olacaklardır. Hem firmaların sosyal medyadaki hesaplarına göz atabilir hem de yapılan çeşitli yorumlar ile firmalar hakkında bir öngörüye sahip olabilirsiniz. Ayrıca yapılan oylamalar ile firmalara verilen puanlar ve yıldızlara bakarak da seçimleriniz yapabilirsiniz.